Website op maat laten maken

Een performante, visueel aantrekkelijke website met een uniek en gebruiksvriendelijk design dat klanten werft.

Van idee naar ontwerp

Uw website geeft een eerste indruk van uw bedrijf. Deze website moet niet alleen technisch sterk zijn, maar moet ook aangenaam en eenvoudig zijn om doorheen te surfen. Wij ontwerpen een gebruiksvriendelijke website gebaseerd op onze analyse, uw noden en wensen.

Ons plan van aanpak

Een goed proces zorgt voor een sterk resultaat.

01.

Kennismaking

Allereerst komen we graag eens bij u langs. Zo kunnen wij ons meteen een beeld vormen over wat u precies nodig hebt. Wij nemen graag de tijd om naar uw verhaal en ambities te luisteren. We geven u graag advies op basis van onze digitale kennis en ervaring. Hierna ontvangt u een vrijblijvende offerte op maat van uw project.

02.

Analyse & strategie

Voordat wij beginnen met ontwikkelen maken wij eerst een grondige analyse van uw bedrijfsidentiteit, eisen en doelstellingen. Samen stellen we een strategie en een planning op om de online vindbaarheid van uw bedrijf te vergroten en te verbeteren. Wij begeleiden en adviseren u doorheen het volledige traject, zowel in de webdesign en development fase als na de oplevering van de website.

03.

Teksten & media

We bekijken samen of u al voldoende inhoud hebt om uw nieuwe website mee op te bouwen. Kwalitatieve foto's en teksten zijn erg belangrijk om uw zaak een voordeel te geven ten opzichte van uw concurrentie. Geen zorgen als u deze nog niet hebt, wij schakelen met plezier onze professionele fotografe of copywriter voor u in.

04.

Webdesign & Web development

Zodra alle inhoud op punt staat, gaan wij van start met het bouwen van uw website. Wij zorgen ervoor dat uw teksten, foto’s en video's modern en responsief tot een geheel gevormd worden. Eens wij klaar zijn met ons eerste ontwerp, nodigen wij u uit om feedback te geven. Zo komen we samen tot een eindresultaat waar iedereen blij mee is.

05.

Lancering

Uw website is klaar en kan getoond worden aan de wereld. Voor onderhoud en beheer bieden wij Always Online aan zodat uw website altijd veilig en up-to-date blijft. Wij staan klaar voor uw verdere groei.

Contacteer ons

Website laten maken?

Vraag een vrijblijvende offerte aan